Datum
Titel
24 - December

DJ voor Oudejaarsnacht Ben je nog op zoek naar een last-minute DJ voor oudejaars...

DJ voor Oudejaarsnacht

Ben je nog op zoek naar een last-minute DJ voor oudejaarsnacht?
Wellicht heb je een kroeg, dorpshuis, of sporthal waar je met oud en nieuw muziek wilt hebben om oud & nieuw 2019-2020 in te luiden.

Op dit moment van schrijven hebben wij nog 1 Drive-in Show beschikbaar met DJ voor oudejaarsavond 2019. Bel of mail ons, om hiervoor de mogelijkheden te bespreken. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

27 - Juni

Zomer. Het is zomer. Het is warm, heet... Jij wilt verkoeling!Wij hebben hiervoo...

Zomer. Het is zomer. Het is warm, heet... Jij wilt verkoeling!
Wij hebben hiervoor een supergave optie. Onze schuimmachine zijn namelijk in te zetten op diverse feesten en evenementen. Ook verschillende festivals weten inmiddels hun weg naar ons te vinden, want ook hier geldt dat we steeds meer op zoek zijn naar "beleving" als we ergens naartoe gaan. De tijd dat een DJ op een podium stond en hip was, ligt ook alweer achter ons. Het moet meer, gekker, wilder, natter, tsja, dat laatste, daar kunnen wij dan weer prima mee helpen :-)

03 - Januari

Alweer een nieuw jaar. Terugkijkend op 2017 kunnen wij niks anders dan tevreden ...

Alweer een nieuw jaar. Terugkijkend op 2017 kunnen wij niks anders dan tevreden zijn. Op zo'n 35 bruiloften waren wij weer te gast, en overal hebben we de boel weer flink op stelten kunnen zetten.

Voor 2018 verwachten we een groei naar 40 a 50 bruiloften. Sinds 2017 zijn we in staat om 2 bruiloft Drive-in Show's per avond te verzorgen dus dat zal topdrukte betekenen in het hoogseizoen "Mei t/m september". Momenteel is de maand juni al aardig vol, check de agenda voor de actuele beschikbaarheid.

Ben jij nog op zoek naar een unieke Bruiloft DJ voor jullie feest, die persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan? Mail dan gewoon eens voor een vrijblijvende offerte, en wie weet zijn wij ook bij jullie te gast!

05 - April

Nog maar 2 schuimmachines beschikbaar, dus als je interesse hebt, neem dan echt ...

Nog maar 2 schuimmachines beschikbaar, dus als je interesse hebt, neem dan echt snel contact met ons op!

Stel je voor: Jij bent er bijna klaar voor. Examens.

Jarenlang heb je hier hard naartoe gewerkt.

Om jezelf nog even te kunnen ontdoen van alle "examenstress" mogen jullie een examenstunt organiseren.

Als je écht een stunt wilt uithalen die je leraren, en de rest van de school natuurlijk, nog jaren zal bijblijven, dan kan je alleen maar kiezen voor een dikke vette Schuimmachine bij jullie school. Wij spuiten met onze schuimmachine zéker 125.000 liter schuim per minuut. Je kan je wel voorstellen dat je dan al snel een groot schuimbad hebt liggen ;-)

Voor deze examenstunt hebben bieden wij jou een korting van meer dan € 100 euro aan. De huur van een Schuimmachine kost dan dus nog maar €295,-. (ipv €400,-) 

Als je hier gebruik van wilt maken, vermeld dan "SCHUIM_ACTIE_WEBSITE" bij je aanvraag, anders kan je korting niet verwerkt worden.

http://www.youtube.com/watch?v=vW0JdyS9vTg

 

Deze actie is alleen geldig in de gehele maand april.

23 - Januari

Let op: Bijna alle vrijdagen in juni zijn al vergeven. Nog beschikbaar: 3 juni &...

Let op: Bijna alle vrijdagen in juni zijn al vergeven. Nog beschikbaar: 3 juni & 17 juni. Alle andere vrijdagen in juni zijn op dit moment al vergeven. Da's op zich ook niet zo gek, want wie ons kent weet dat onze Bruiloft DJ er overal een dolle boel van maakt. Alleen vrijdag 3 juni, en vrijdag 17 juni zijn op dit moment nog beschikbaar, dus als je interesse hebt, wees er dan snel bij!

Voor de donderdagen en zaterdagen is er overigens nog wel wat ruimte ;-)

25 - Oktober

Schoolfeesten en Gala's zijn er eigenlijk het hele jaar door wel. Maar zo net na...

Schoolfeesten en Gala's zijn er eigenlijk het hele jaar door wel. Maar zo net na de herfstvakantie is toch altijd wel de grootste piek te beleven. In de maanden oktober t/m december verzorgen we altijd diverse feesten op o.a. diverse scholengemeenschappen. Halloween en kerst zijn daarvan de voornaamste thema's voor het middelbaar onderwijs. Lekker griezelen en feesten met elkaar, wij zorgen wel voor de rest.

Ook is dit traditioneel de "hoogtijd" voor diverse studentengala's. Dames in avondjurk, heren in smoking. Vaak worden deze gala's op diverse locaties in het land gehouden, en rijden wij ook daarvoor graag het hele land door. Genoeg kastelen hebben wij reeds van binnen mogen verwonderen, en het mag een wonder heten dat we er telkens zonder kleerscheuren weer wegkomen, want oh oh.... wat is het daar altijd toch gezellig. Terwijl de drank rijkelijk blijft vloeien, zie je aan het einde van de avond geregeld stelletjes "wegglippen"... om het nog net iets gezelliger te maken.

We hopen ook dit seizoen weer een aantal leuke opdrachten binnen te krijgen, dus als je hier nu toch al bent, waarom dan niet even snel contact opnemen? ;-)

01 - Juni

De zomer van 2015 komt er nu dan toch echt eindelijk aan. Heb jij trouwplannen v...

De zomer van 2015 komt er nu dan toch echt eindelijk aan.

Heb jij trouwplannen voor de komende maanden, en ben je nog op zoek naar een DJ met Drive-in Show, dan is het nu de tijd om in actie te komen. Bijna alle vrijdagen in augustus zijn al vergeven, echter zijn er voor de maanden juli en september nog wel wat beschikbare dagen.

Dat geld echter ook voor schuimparty's. Een Schuimparty kunnen wij altijd verzorgen NAAST een Drive-in show: Laat je dus niet afschrikken door onze volle agenda maar informeer gewoon even naar de mogelijkheden.

 

Contact opnemen kan via het contactformulier, wacht niet te lang, want voor je het weet ben je te laat!

 

31 - Maart

Stel je voor: Jij bent er bijna klaar voor. Examens. Jarenlang heb je hier hard ...

Stel je voor: Jij bent er bijna klaar voor. Examens.

Jarenlang heb je hier hard naartoe gewerkt.

Om jezelf nog even te kunnen ontdoen van alle "examenstress" mogen jullie een examenstunt organiseren.

Als je écht een stunt wilt uithalen die je leraren, en de rest van de school natuurlijk, nog jaren zal bijblijven, dan kan je alleen maar kiezen voor een dikke vette Schuimmachine bij jullie school. Wij spuiten met onze schuimmachine zéker 125.000 liter schuim per minuut. Je kan je wel voorstellen dat je dan al snel een groot schuimbad hebt liggen ;-)

Voor deze examenstunt hebben bieden wij jou een korting van € 100 euro aan. De huur van een Schuimmachine kost dan dus nog maar €300,-. (ipv €400,-) 

Als je hier gebruik van wilt maken, vermeld dan "SCHUIM_ACTIE_WEBSITE" bij je aanvraag, anders kan je korting niet verwerkt worden.

 

Deze actie is alleen geldig in de gehele maand april.

18 - Februari

Schrik niet! Herken je onze website niet meer? Da's niet zo gek, want sinds eind...

Schrik niet! Herken je onze website niet meer? Da's niet zo gek, want sinds eind februari is onze vernieuwde website in de lucht! 

Je bent dus nog wel op het juiste adres. Nog steeds zijn wij te vinden op de gaafste Bruiloften, Schoolfeesten & Schuimparty's.

 

Kijk gerust eens goed rond op deze website, zorg dat 'ie in je favorietenlijstje komt, en vooral, blijf onze site delen!

Zie je ergens iets wat niet klopt? Laat het ons dan aub z.s.m. weten, liefst met een screenshotje erbij. Vermeld dan ook even vanaf welke device je de website hebt bezocht (Ipad, tablet, telefoon, etc etc). Zo werken we samen aan een functioneel goed werkend, vooruitstrevend medium.

Groeten, Tom & Eeuwe!