SchuimParty

 

Schuimkanon huren, Schuimparty geven, Schuimmachine huren. Het zijn waarschijnlijk zoekwoorden die jou naar onze website hebben gebracht.

Wij gaan je hier alles vertellen over onze schuimparty's.

whatsapp button  Waarom een Schuimparty

Wil je ook weleens een keer iets anders dan anders, dan kan je kiezen voor onze Schuimparty. Dit is zekerweten de meest ultieme en gave toevoeging die je je maar kunt bedenken op jouw feest.

Een schuimparty is altijd te combineren met een van onze Drive-in Shows. Ook is er de mogelijkheid tot het "kaal huren" van de schuimmachine. Dat kan bijvoorbeeld voor in een jeugdhonk, kroeg, discotheek, of wat dacht je van een examenstunt? Lekker als afsluiting van je schoolperiode een dikke schuimparty in de aula, of bij mooi weer gewoon lekker in de zon, voor de school?

Je ziet het wel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dat is natuurlijk ook niet zo gek als je bedenkt dat onze schuimmachine de op één-na-grootste is, die er in Europa is gebouwd: 125.000 liter schuim per minuut. Zie je het al voor je?

 

  Werking van onze Schuimmachine 

Om het schuim te produceren wordt er gebruik gemaakt van  een electropomp die het schuim naar de schuimmachine transporteert.  In principe doet de schuimmachine niets anders dan het schuim vernevelen. Dit gebeurt samen met een reusachtig krachtige blower, die het vernevelde schuim door een gaasdoek "perst".

Een belangrijk punt tijdens een schuimparty is veiligheid. Wij gebruiken alleen gekeurde vloeistof, welke wordt aangemaakt met water. Dat betekend dus o.a. geen irritatie aan ogen en luchtwegen.

Voor de veiligheid in de zaal zijn er ook enkele belangrijke zaken waar je aan moet denken. Stopcontacten moeten bijvoorbeeld worden afgeplakt, en stroomdozen mogen natuurlijk nooit op de grond liggen. Verder is het raadzaam om op zo'n avond GEEN glazen te gebruiken, je ziet ze immers  niet op de grond liggen en dat kan gevaarlijk zijn.

 

Wanneer een SchuimpartyVoor veel verschillende gelegenheden zou je een Schuimparty in kunnen zetten. We zijn vooral te vinden op studentenverenigingen, schoolfeesten, feesttenten en jeugdhonken.
Er zijn natuurlijk nog talloze andere mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan examenstunts, dorpsfeesten, sportverenigingen en kinderfeestjes (want deze machine kan natuurlijk ook prima in de achtertuin).

 

Verantwoordelijk gebruikOns schuim is niet schadelijk voor mens, dier en milieu.
Wij maken alleen gebruik van goedgekeurd gecertificeerd schuim. Houd hier ook rekening mee bij de keuze waar je een schuimapparaat gaat huren, want wie wilt er nou een leuke avond met schuimparty, en de volgende ochtend wakker worden met branderige ogen? Daar zul je bij ons dus nooit last van hebben.

 

Wist je dat....

.....Schuim een isolerende werking heeft, dus als je je in het schuim bevindt zal je het niet koud krijgen
.....Onze schuimmachine zo'n 125.000 liter schuim per minuut produceert

.....De mengverhouding vloeistof op water zo'n 1 op 49 is

.....Je onder het schuim gewoon adem kan halen

 

  Wat kost een Schuimparty

Een schuimparty kan zo gek als je het zelf wilt. Standaard krijg je van ons  25 liter schuimvloeistof. Dit wordt vermengd met 1.000 liter water. Natuurlijk hebben we altijd een reserve jerrycan schuimvloeistof bij ons. In overleg met jou zal deze worden aangebroken, mochten  we daar al aan toekomen. Eén en ander is dus sterk afhankelijk van hoe gek je het heben wilt. Vanzelfsprekend is het zo dat je voor een grote ruimte veel meer schuim verbruikt dan voor een kleine ruimte. Het verbruik bij een schuimparty in de buitenlucht is ook aanzienlijk hoger dan in een zaal.

whatsapp button

 

Huur Schuimmachine Middel € 345,-

Huur Schuimmachine Groot € 400,-

Huur Schuimmachine Strong kanon € 370,-

Schuimparty examenstunt vanaf € 295,-

De prijzen zijn exclusief btw.

 

Een schuimparty heeft een duur van ongeveer 2 tot 2,5 uren.
Inbegrepen is 20 liter schuimvloeistof (genoeg voor 1.000liter water).

We nemen altijd extra vloeistof mee; in overleg kun je dat erbij kopen. (denk bv aan een schuimparty die 3 uren of langer duurt, of op locaties waar er echt veel schuim is gewenst.