SchuimParty

 

Schuimkanon huren, Schuimparty geven, Schuimmachine huren. Het zijn waarschijnlijk zoekwoorden die jou naar onze website hebben gebracht.

Wij gaan je hier alles vertellen over onze schuimparty's.

whatsapp button  ACTIE: Examenstunt Schuimparty op Laatste School Dag (LSD)

 

Alleen in de maand april bieden wij de mogelijkheid om extra goedkoop een Schuimparty te boeken bij ons. Ben jij dus voor jullie laatste schooldag (LSD) nog op zoek naar een supervette examenstunt, huur dan bij ons een Schummachine! Je krijgt hiervoor meer dan 100 euro korting op een schuimparty. Wacht echter niet te lang, want de beschikbaarheid is beperkt. Vorig jaar waren alle schuimmachines 2 weken voor de examenstunt al gereserveerd. 
De schuimparty zal in de meeste gevallen buiten plaatsvinden. Vaak word ons gevraagd om bv een fietsenstalling vol te spuiten met onze schuimmachines. Ook is het echt supervet om de machine op het schoolplein (of grasveld) neer te zetten zodat alle leerlingen in het schuim kunnen dansen (en wie weet kunnen jullie nog een paar leraren een schuimdouche geven).

Deze aanbieding kost 295 euro, voor de reiskosten kun je even contact met ons opnemen! 

Vorig jaar verzorgden we met de mannen van jeroen & co een illegale schuimparty op een School in Midden-Nederland. Check HIER hoe dat eraan toe ging.

Onze schuimmachine is de op 1-na-grootste machine van Europa, en met een capaciteit van 125.000 liter per minuut ziet dat er ongeveer zo uit.(video)


 

 

  Waarom een Schuimparty

Wil je ook weleens een keer iets anders dan anders, dan kan je kiezen voor onze Schuimparty. Dit is zekerweten de meest ultieme en gave toevoeging die je je maar kunt bedenken op jouw feest.

Een schuimparty is altijd te combineren met een van onze Drive-in Shows. Ook is er de mogelijkheid tot het "kaal huren" van de schuimmachine. Dat kan bijvoorbeeld voor in een jeugdhonk, kroeg, discotheek, of wat dacht je van een examenstunt? Lekker als afsluiting van je schoolperiode een dikke schuimparty in de aula, of bij mooi weer gewoon lekker in de zon, voor de school?

Je ziet het wel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dat is natuurlijk ook niet zo gek als je bedenkt dat onze schuimmachine de op één-na-grootste is, die er in Europa is gebouwd: 125.000 liter schuim per minuut. Zie je het al voor je?

 

  Werking van onze Schuimmachine 

Om het schuim te produceren wordt er gebruik gemaakt van  een electropomp die het schuim naar de schuimmachine transporteert.  In principe doet de schuimmachine niets anders dan het schuim vernevelen. Dit gebeurt samen met een reusachtig krachtige blower, die het vernevelde schuim door een gaasdoek "perst".

Een belangrijk punt tijdens een schuimparty is veiligheid. Wij gebruiken alleen gekeurde vloeistof, welke wordt aangemaakt met water. Dat betekend dus o.a. geen irritatie aan ogen en luchtwegen.

Voor de veiligheid in de zaal zijn er ook enkele belangrijke zaken waar je aan moet denken. Stopcontacten moeten bijvoorbeeld worden afgeplakt, en stroomdozen mogen natuurlijk nooit op de grond liggen. Verder is het raadzaam om op zo'n avond GEEN glazen te gebruiken, je ziet ze immers  niet op de grond liggen en dat kan gevaarlijk zijn.

 

Wanneer een SchuimpartyVoor veel verschillende gelegenheden zou je een Schuimparty in kunnen zetten. We zijn vooral te vinden op studentenverenigingen, schoolfeesten, feesttenten en jeugdhonken.
Er zijn natuurlijk nog talloze andere mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan examenstunts, dorpsfeesten, sportverenigingen en kinderfeestjes (want deze machine kan natuurlijk ook prima in de achtertuin).

 

Verantwoordelijk gebruikOns schuim is niet schadelijk voor mens, dier en milieu.
Wij maken alleen gebruik van goedgekeurd gecertificeerd schuim. Houd hier ook rekening mee bij de keuze waar je een schuimapparaat gaat huren, want wie wilt er nou een leuke avond met schuimparty, en de volgende ochtend wakker worden met branderige ogen? Daar zul je bij ons dus nooit last van hebben.

 

Wist je dat....

.....Schuim een isolerende werking heeft, dus als je je in het schuim bevindt zal je het niet koud krijgen
.....Onze schuimmachine zo'n 125.000 liter schuim per minuut produceert

.....De mengverhouding vloeistof op water zo'n 1 op 49 is

.....Je onder het schuim gewoon adem kan halen

 

  Wat kost een Schuimparty

Een schuimparty kan zo gek als je het zelf wilt. Standaard krijg je van ons  1 volle jerrycan (20 liter). Dit wordt vermengd met 1.000 liter water. Natuurlijk hebben we altijd een reserve jerrycan schuimvloeistof bij ons. In overleg met jou zal deze worden aangebroken, mochten  we daar al aan toekomen. Eén en ander is dus sterk afhankelijk van hoe gek je het heben wilt. Vanzelfsprekend is het zo dat je voor een grote ruimte veel meer schuim verbruikt dan voor een kleine ruimte. Het verbruik bij een schuimparty in de buitenlucht is ook aanzienlijk hoger dan in een zaal.

whatsapp button

 

Huur Schuimmachine excl. Drive-in Show € 330,58 ex btw = € 400,- incl btw

Huur Schuimmachine incl. Drive-in Show is afhankelijk van meerdere factoren, neem hiervoor contact met ons op.

5 liter extra vloeistof € 28,93 ex btw  = € 35,- incl btw

 

Een schuimparty heeft een duur van ongeveer 3 uren.
Inbegrepen is 20liter schuimvloeistof (genoeg voor 1.000liter water).

We nemen altijd extra vloeistof mee; in overleg kun je dat erbij kopen. (denk bv aan een schuimparty die 3 uren of langer duurt, of op locaties waar er echt veel schuim is gewenst.