Personeelsfeest, Verjaardag etc

 

Personeelsfeest of Bedrijfsfeest?

 

Hebben jullie in het bedrijf wellicht iets te vieren? Is er een mijlpaal bereikt, of willen jullie op een feestelijke wijze afscheid nemen van collega's? Er zijn wellicht talrijke redenen aan te wijzen om een personeelsfeest te organiseren. Vaak wordt ervoor gekozen om deze feestelijke happening in en rond het bedrijf te laten plaatsvinden. Ook kan er worden uitgeweken naar een locatie in de buurt. In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres als het gaat om de muzikale invulling van jullie bedrijfsfeest. Onze Drive-in Show heeft ongekende mogelijkheden om jullie avond tot een succes te kunnen brengen. Vaak wordt er ook een thema gekozen. Hierin kunnen wij jullie natuurlijk goed ondersteunen. 

 

Zo bieden wij de bijvoorbeeld de mogelijkheid voor een DJ met Drive-in Show aangevuld met Karaoke. Dit is zeker een goede sfeermaker en wellicht ontdek je nog kwaliteiten van je collega's waarvan je niet had durven dromen.
Andere voorbeelden van thema-avonden zijn een Tropical Beach Party, de Foute Party (zeer populair!), de Hollandse Avond, 80's & 90's of een Glitter & Glamour party.

Ook is er tijdens een bedrijfsfeest natuurlijk de mogelijkheid tot het houden van toespraken. Hiervoor kan een ieder gebruik maken van onze microfoon. Samen met de DJ kunnen we er een geslaagde avond van maken.

 

 

Jarig? --> Regel een DJ!

 

Overal waar er iets te vieren valt, zijn wij een graag geziene gast.

In de afgelopen jaren hebben wij verschillende verjaardagsfeesten net even dat beetje extra gezelligheid gegeven. Want zeg nou zelf, wat is er nu leuker dan met je familie en je beste vrienden deze gebeurtenis te vieren? Vanzelfsprekend houdt de DJ rekening met de wensen van de jarige, en natuurlijk de wensen van jouw gasten. Op zo'n manier kunnen we er met ons allen een onvergetelijk verjaardagsfeest van maken!

 

Met onze passende apparatuur hoef jij je nergens meer zorgen over te maken. Wij maken gebruik van een geluidsinstallatie van DB Technologies, die zowel op lage als op hoge volumes zeer aangenaam blijft klinken. Vanzelfsprekend is een lichtshow altijd bij de prijs inbegrepen. Wij maken gebruik van Ledparren en Movingheads, aangestuurd via software en DMX computers.