Sportvereniging DJ

Kan jouw sportvereniging wel een DJ of Drive-in Show gebruiken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Drive-in show Experience zorgt al sinds jaren voor de gaafste feesten op elke sportvereniging. Of het nu gaat om jouw voetbalclub, hockeyclub, tennisclub, volleyballclub of welke sportvereniging dan ook, wij staan garant voor een geweldig feest!

DJ en Drive-in Show op jouw Sportvereniging

Willen jullie een gezellige avond met barbecue, en vervolgens feestelijk afsluiten met een feestavond? Of zijn jullie op zoek naar de muzikale invulling voor wellicht een feesttent op het terrein van jullie sportvereniging? Voor elke gelegenheid biedt onze Drive-in Show een oplossing. Van kleine, intieme feesten met 30 man, tot volledig omgebouwde feesttenten en kantines met 800 man, niks is onze DJ's te gek!

Door de jarenlange ervaring die wij als DJ intussen hebben opgebouwd, weten wij precies wat er nodig is op de feestavond van jullie sportvereniging. Kies een DJ die bij jullie past, en waar je een goed gevoel bij hebt. 

Wij draaien wat jullie willen horen

Op geen enkel feest liggen de leeftijdsverschillen zó ver uit elkaar als bij een sportvereniging. Dat vraagt een groot inlevingsvermogen van de DJ in kwestie. Daarom vinden wij het leuk, om verzoekplaatjes uit het publiek zoveel mogelijk te gebruiken. Wij krijgen vaak vragen zoals "wat is jullie muziekstijl"? Onze muziekstijl, daar luisteren we thuis wel naar. Op jullie feestavond is het júllie muzieksmaak, die telt. Taak voor de DJ is om daarin een zo goed mogelijke balans te maken: Voor elk wat wils!

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel ons even op (06 41 539 404). Voor alle vragen staan wij jullie graag te woord.