Dorpsfeest DJ

 

Éenmaal per jaar is niemand meer zichzelf. Waarschijnlijk kijk ook jij eigenlijk wel uit naar het komende dorpsfeest. Is er uberhaupt eigenlijk wel een feestavond waar je meer bekenden tegen zult komen als hier?

 

Opties

 

Voor de invulling van jóuw dorpsfeest heb je natuurlijk diverse opties. Wanneer je kiest voor onze Drive-in Show, ben je in elk geval sowieso verzekerd dat het dak eraf gaat!

Wil je een simpele Drive-in Show, of misschien een spectaculaire licht- en lasershow? Of denk je stiekem aan een extra toevoeging zoals "karaoke", of een "Schuimparty"? Wij regelen het voor je.
Ook bij het toekennen van een geschikt thema, kunnen we jullie helpen. Denk niet te ingewikkeld, maar houd het simpel. Een Foute avond werkt altijd. SaturdayNightFever is eindeloos, en als het dorpsfeest dan toch tijdens de warme dagen plaatsvindt, waarom dan niet gewoon als thema “zomer”?

 

Eindelijk iets anders

 

Wil je eens iets anders als altijd dezelfde coverband die telkens de liedjes zo ten gehore brengt zoals jij ze juist NIET wilt horen? Wil jij niet vastzitten aan een "vooraf ingesturdeerde playlist", maar ben je op zoek naar een DJ die de wensen van zijn publiek respecteert en deze plaatst boven wat hij zelf leuk vindt?
Dan zijn wij de aangewezen partij voor jullie dorpsfeest. Wij doen onze uiterste best om het alle bezoekers naar de zin te maken.

Ons eerste dorpsfeest verzorgden wij al in 2004. Dat betekend dat we al meer dan 15 jaar lang ervaring hebben met deze feesten. Afhankelijk van de ruimte en jullie wensen bepalen we welke spullen we meenemen. Wij zijn op kleine dorpsfeesten van 80 man geweest, maar ook op dorpsfeesten met feesttenten met daarin meer dan 1000 hossende en feestvierende mensen!

Wacht dus niet langer, en neem contact met ons op. Wie weet kunnen we er samen voor zorgen dat jullie dorpsfeest uitgroeit tot het evenement in jullie omgeving!