Sweet Sixteen DJ

 

Omdat alleen jij de leukste DJ verdiend

 

Hier heb je al bijna 16 jaar op gewacht. Bijna hè, want waarschijnlijk ben je nu nog druk bezig met de voorbereidingen van de grootste gebeurtenis die er dit jaar gaat plaatsvinden: Jóuw Sweet Sixteen. Het uitzoeken van de perfecte muziek lijkt in eerste instantie een eitje, maar al snel zul je erachter komen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij zijn ervoor om jou op het muzikale vlak zoveel mogelijk te begeleiden. Al jaren hebben wij ervaring met het leveren van een Sweet sixteen DJ. Een Sweet Sixteen party's is éen van de feesten waar wij erg gek op zijn, en veel ervaring mee hebben. Die ervaring halen we ook uit schoolfeesten, examengala's en jeugdsozen waar wij al vaak te gast zijn geweest.

 

Wat jij nodig hebt

 

Wat jij nodig hebt, hoef je ons niet te vragen, dat regelen wij namelijk wel. Wij zorgen ervoor dat jouw droomlocatie word omgetoverd tot coole discotheek, met lasershow, movingheads en rookmachines. Tevens brengen we een geluidsinstallatie mee waar iedereen gegarandeerd versteld van zal staan. Hier zal bij ons never-nooit-niet- op bezuinigd worden, we willen namelijk dat iedereen jouw feest weer met gezonde oortjes kan verlaten.

 

Wat kost dat dan?

 

 

Voor de kosten hoef je het niet te laten. Als jij zorgt voor een locatie die we kunnen bereiken ZONDER trappen te hoeven nemen, ben je ons slechts 350 euro verschuldigd. Daarvoor komen wij een hele avond de tent op z'n kop zetten. Jóuw Sweet Sixteen party word met onze DJ's een onvergetelijke Sweet Sixteen. We kunnen ook een fotograaf meenemen, die samen met een doos vol leuke gimmicks een fotostudio zal neerzetten. Hierin worden herinneringen gemaakt voor het leven:-)

 

Via de knop hier rechtsonder kun je snel contact met ons opnemen. Maak hier ook gebruik van, want wellicht ben je straks te laat en zijn we op een andere party terecht gekomen!