Een goede en ervaren Schoolfeest DJ boeken

Ben jij op zoek naar een manier om op school een leuke tijd te hebben? Dan is het gewoon tijd voor een supervet schoolfeest met de IKWILFEESTEN.NL Drive-in Show! Jullie zorgen voor de gasten en de beschikbare ruimte (kantine, aula…) en wij zorgen voor de rest: Onze Deejay’s draaien alleen de nieuwste hits, stampende beats en lekkerste dansmuziek voor jullie.

 

  Professionele uitstraling van onze Drive-in Show


Natuurlijk wil het oog ook wat, daarom nemen wij een spectaculaire lichtshow mee met minimaal 8 ledspots en 4 bewegende lampen. Als aanvulling gebruiken wij nog zaalvullende flowereffecten, twee zware stroboscopen, een spiegelbol (doorsnee halve meter!!) en zelfs een lasershow. Dit geheel word op een truss-constructie geplaatst, waarvan de lengte 6, 8 of 10 meter kan bedragen (dit is afhankelijk van de beschikbare ruimte).

Ons nieuwe “witte” discomeubel (uiteraard voorzien van alle gemakken die een DJ zich maar kan wensen) is het middelpunt van onze show. Zelfs dit meubel is voorzien van ledverlichting, lichtcomputers en de benodigde afspeelapparatuur. Dit meubel staat centraal onder onze truss-constructie. Het aanvragen van verzoeknummers kan je hier ook doen.

 

  Geluidsinstallatie - Alleen het beste van het beste


Ons geluid, dat is wel het laatste waar jij je zorgen over hoeft te maken. Jij geeft door hoeveel feestgangers je verwacht, en wij zorgen dat er een passende, stevige geluidsinstallatie komt te staan. Daarmee zorgen onze DJ's voor een passend volume, want behalve dat wij vinden dat je muziek best mag “voelen” vinden we nog veel meer dat wij verantwoordelijk zijn voor jullie. Wij zorgen er dan ook voor dat jullie geen piepende oren zullen overhouden na een schoolfeest met onze Drive-in Show!

 

Foto’s van het schoolfeest
Zo’n geweldig schoolfeest, daar zal vast nog veel over nagepraat worden. Dan is het altijd fijn als je achteraf de foto’s nog hebt. Ook daar zorgen wij natuurlijk voor.
Zien en gezien worden, daar draait het tenslotte allemaal om op een schoolfeest. De door ons gemaakte foto’s worden geplaatst op onze facebookpagina: Jij kan jezelf razendsnel terugvinden, of je kan je vriend of vriendin taggen! Indien gewenst, kunnen wij alle gemaakte foto's op cd (in hd kwaliteit) naar jullie school toesturen.

 

  Schuimparty - De beste publiekstrekker


Als je echt een keer goed wilt uitpakken, en iets wilt doen wat je vorig jaar niet hebt gedaan, is het wellicht eens tijd om te kiezen voor een Schuimparty op jullie schoolfeest. Hiermee weet je in elk geval zeker dat je een goede publiekstrekker hebt en dus veel kaartjes zult verkopen. Een schuimparty kan zowel binnen, als buiten. Je dient er wel rekening mee te houden dat er dan voor ons een podium is (90 cm hoog).
Onze schuimmachine is de op één-na-grootste in zijn soort ooit gemaakt in Europa: de MBN f-300. Met zijn maximale output van 125.000 liter schuim (ja, het staat er echt!) hoef je niet bang te zijn dat je niet genoeg schuim op de dansvloer kunt krijgen. De schuimmachine staat op een los statief en is zo op elke gewenste plek te plaatsen.
Zorg voor leuke attributen in de zaal, denk bijvoorbeeld aan opblaasbare figuren, duikbrillen, snorkels en strandballen. De echte slimmeriken komen natuurlijk in strandkleding, want droog blijf je niet! Het meenemen van een droog t-shirt is dan wellicht ook geen overbodige luxe in de wat koudere maanden.

 

  Kosten van jouw Schoolfeest DJ


Een schoolfeest duurt tussen de 3 a 4 uren. De kosten hiervan, en de eventuele extra’s, vind je hieronder.
Kleine Schoolfeesten (tot 200 man) € 475,-
Grote Schoolfeesten (200-800 man) € 575,-
Uitgebreide Fotostudio € 225,-
Schuimparty (incl. 25l concentraat) € 415,-