Bruiloft DJ met veel ervaring boeken voor je Huwelijk.


Je bent nog op zoek naar een Bruiloft Dj voor jullie Bruiloft? Dan zit je hier goed!
Gefeliciteerd met dit fantastische voornemen. 
In de afgelopen jaren hebben verzorgden onze dj's een heleboel trouwfeesten. Elke keer zorgen zij weer voor een grandioos feest. Wij werken voornamelijk in de noordelijke provincies Friesland, Overijssel, Groningen en Drenthe, maar zijn daarnaast ook geregeld in andere uithoeken van het land te vinden!

 whatsapp button

 

  Bruiloft DJ huren

 

Het huren van een geschikte bruiloft DJ is een belangrijke taak voor jullie feestavond. Vaak is het boeken van DJ één van de laatste dingen die geregeld moet worden. Een Drive-in Show heeft ontzettend veel voordelen op jullie huwelijksfeest. 

Zo passsen wij ons bijvoorbeeld ontzettend makkelijk aan in elke ruimte. Zelfs in krappe feestlocaties kunnen wij prima uit de voeten. Het geluidsvolume is op elk moment van de avond makkelijk aan te passen. Ook spelen we ontzettend snel in op de wisselende wensen uit het publiek.
Veel bruidsparen willen zelf ook inspraak hebben in de muziek van de avond. Ook hierin denken we graag met jullie mee. Wij ontvangen graag jullie muzikale voorkeuren zodat we ons vooraf goed kunnen voorbereiden op jullie feest.

 

 Feest Bruiloft ideeën

 

Wij verzorgen maar al te graag de muziek op jullie bruiloftsfeest. Wij vinden het fijn om sfeer toe te kunnen voegen op jullie bruiloftsfeest, welke volledig gevuld zal zijn met vrienden en familie.
Graag overleggen we met jullie hoe we bijvoorbeeld omgaan met de binnenkomst van de gasten, hoe de eventuele speeches en stukjes behandeld worden, en hoe we omgaan met verzoekplaatjes uit het publiek.
Dit zijn een heleboel belangrijke zaken die we van tevoren kunnen bespreken, zodat er op de feestavond zelf geen verrassingen meer aan het licht hoeven te komen. Door de jarenlange ervaring van onze Bruiloft DJ's  (ja, we hebben er al zeker minstens 200 gedaan) kunnen we hierover met elkaar van gedachten wisselen.
Bovenstaande zaken zijn natuurlijk prima via de mail af te stemmen, maar uiteraard kunnen we dit ook prima bespreken tijdens een kennismakingsgesprek. Uiteraard is zo'n afspraak geheel vrijblijvend en gratis.

 

  Ervaren Bruiloft DJ's met kwaliteit en succes

 

Kwaliteit van onze apparatuur is een van de belangrijkste zaken waar wij invloed op hebben. Onze Bruiloft DJ's zorgen daarom dat ze alleen het beste van het beste meenemen naar jullie Bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan de uitstekende geluidskwaliteit van onze D&B Technologies geluidsinstallaties. Deze geven een  zeer prettige geluidsdruk. Hiermee kunnen we op de dansvloer het volume aangenaam opvoeren, terwijl achter in de zaal er nog genoeg mogelijkheden zijn om normaal met elkaar te kletsen.
Ook qua afspeelapparatuur nemen we alleen genoegen met het beste van het beste. Dateq, Pioneer & DBX zijn merken waar wij graag mee werken.
Uiteraard is het voor jullie gasten mogelijk eigen muziek mee te nemen op USB. Ook hebben we standaard een 6,3mm jack klaarliggen voor gebruik van derden. 

Nieuwsgierig geworden? Dat kunnen we ons maar al te goed voorstellen. App ons, of ga naar de contactpagina voor een uitgebreide offerte aanvraag. 

 

  Prijs Bruiloft DJ


Een bruiloft kost bij ons vanaf € 550,- voor een feestavond van ongeveer 4 uren. Voor de reiskostenvergoeding kan je contact met ons opnemen, vermeld dan wel waar het feest plaats zou vinden.

whatsapp button

 

  Extra Toevoegingen:

 

 

 

Led-Uplights pakket € 60,-
Uitgebreide Fotostudio € 225,-
Extra uur vóór 01:00 € 60,-