Kerstborrel DJ & Nieuwjaarsborrel

Wil jij een spetterende kerstborrel organiseren? En je bent hiervoor op zoek naar een DJ voor jullie Kerstborrel of Nieuwjaarsborrel? Wij zijn dan voor jullie onderneming een betrouwbare zakenpartner. Elk jaar in december en januari staan onze DJ's op diverse bedrijfsborrels. Hierdoor hebben wij voldoende kennis en ervaring om jouw bedrijfsfeest tot een geslaagd evenement te brengen. Uiteraard worden de gouwe ouwe kersthits afgewisseld met hedendaagse muziek. Voor ieder is er wel wat wils, en bovendien draaien wij graag jouw verzoekplaatjes.

Wij begrijpen heel goed dat jouw Kerstborrel en Nieuwjaarsborrel door onze DJ anders benaderd dient te worden dan mening ander feest. Er moet kunnen worden geborreld, gepraat en gelachen. Misschien op het einde van de avond nog even lekker los met z'n allen, dat is afhankelijk van jullie groep. Als het publiek erom vraagt zijn wij zeer goed in staat om de avond op te bouwen naar een goed "dansfeest". De mogelijkheden zijn eindeloos!

Geniet van onze diverse Drive-in Shows, van klein tot groot. Zelfs een mobiele fotostudio behoort tot de mogelijkheden! Onze prijzen zijn eerlijk en transparant, daarom kiezen wij ervoor om alle kosten voor jouw bedrijfsfeest kerstborrel hier online inzichtelijk te maken. Bij ons dus geen geheimzinnig gedoe met prijslijsten waar je om moet vragen, of addertjes onder het gras. Alle prijzen vind je op deze pagina. Alle prijzen zijn EX btw, en uiteraard werken wij gewoon met deugdelijke facturen die we pas achteraf zullen versturen.

 

 

  Compacte Drive-in Show voor Kerstborrel of Nieuwjaarsborrel

 

compacte kerstborrel drive in show
Geschikt voor kleine Kerstborrels tot 100-150 man. Deze Drive-in Show is opgebouwd binnen 45 minuten, en kan binnen 30 minuten weer zijn opgeruimd. 
Simpele maar doeltreffende lichtinstallatie van 8 ledspots op statieven, en een kwalitatief superieure geluidsinstallatie (DB Technologies, 2x sub, 2x top). Afspeelapparatuur (pioneer DJ Set) is volledig geïntegreerd in ons meubel. Eventueel kunnen we jullie bedrijfslogo op ons meubel plaatsen.
Bij deze Drive-in Show is 1 DJ inbegrepen. Vanzelfsprekend zijn er altijd microfoons aanwezig voor eventuele toespraken.


Kosten Kerstborrel DJ of Nieuwjaarsborrel met Compacte Drive-in Show:

Basistarief € 495,- EX BTW
Extra's: Sterrenhemel achtergrond € 35,- EX BTW
Extra's: Mobiele fotostudio  € 225,- EX BTW

 

 

 

 

  Uitgebreide Drive-in Show voor Kerstborrel of Nieuwjaarsborrel

 

uitgebreide show daglicht
Als je echt wat groter en spectaculairder wilt uitpakken kies je voor onze uitgebreide Drive-in Show. Verwacht je een dansfeest, dan is dit de beste Show die onze Kerstborrel DJ mee kan nemen.

 

Deze show is geschikt voor Kerstborrels en Nieuwjaarsborrels voor grotere groepen. Deze Drive-in Show is opgebouwd binnen 90 minuten, en kan binnen 60 minuten weer zijn opgeruimd. 


Voorzien van een uitgebreide lichtshow van 8 ledspots, 4 movingheads (bewegend licht) en een halve-meter grote spiegelbol. Dit word opgehangen in onze truss-installatie. Bovendien word de lichtshow live door onze LJ aangestuurd. Ook nemen wij een kwalitatief superieure geluidsinstallatie mee(DB Technologies, 4x sub, 2x top). Afspeelapparatuur (pioneer DJ Set) is volledig geïntegreerd in ons meubel. Eventueel kunnen we jullie bedrijfslogo op ons meubel plaatsen.


Bij deze Drive-in Show zijn 1 DJ en 1 LJ inbegrepen. Vanzelfsprekend zijn er altijd microfoons aanwezig voor eventuele toespraken.
Een uitgebreide Drive-in Show word altijd afgewerkt met een sterrenhemel achtergrond, maximale afmetingen 6x3 meter. 

  Kosten Kerstborrel DJ of Nieuwjaarsborrel met Uitgebreide Drive-in Show:

Basistarief € 595,- EX BTW
Extra's: Sterrenhemel achtergrond Gratis (inbegrepen bij de prijs)
Extra's: Mobiele fotostudio  € 225,- EX BTW