Carnaval Schuimmachine huren

Ben jij al druk bezig met het bedenken van ideeën voor jullie carnavalswagen? Of wellicht weet je al wat je wilt, en zoek je op dit moment naar de "finishing-touch". Zeker is in elk geval dat wij elk jaar schuimmachines verhuren aan carnavalsverenigingen door heel Nederland.


whatsapp button

 Mogelijkheden Schuimmachines tijdens Carnavals optocht.

Alle bouwers van carnavalswagens hebben maar 1 doel: De prijs voor de mooiste wagen binnenhalen. Al ver vooraf zitten de meeste van jullie al te bedenken hoe dit doel te bereiken is. Schuimmachines zijn de laatste jaren weer helemaal hip, en daarom verhuren wij ook al een aantal jaren verschillende schuimmachines aan carnavalsverenigingen door het hele land. Vooral beneden de Rivieren geldt "hoe gekker, hoe beter", en hier werken wij graag aan mee.
Zo zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden tot het continue laten overstromen van de schuimkraag van een mega groot bierglas, tot aan het volledig blank zetten van de route.

 

 Ideeën voor Carnavalswagen met Schuimmachine

Elke toepassing vraagt om zijn eigen schuimmachine. Wij verhuren 3 verschillende schuimmachines. Hieronder lees je hiervan een kort overzicht. Let op; Als je geïnteresseerd bent verzoeken wij je om z.s.m. contact met ons op te nemen, want op=op! 

Schuimmachine Middel (F300) - Als Schuimdouche op Carnavalswagen

Deze Schuimmachine is vooral erg handelbaar, en niet te zwaar. Daarom erg geschikt om te plaatsen op een pilaar/ophoging op jullie carnavalswagen. Deze machine laat zijn schuim recht naar beneden vallen. Hoge schuimopbrengst, en zal een lekker schuimspoor achter laten in de straten. Kan ook boven publiek worden gehangen d.m.v. een hefboom, houd hierbij wel altijd de veiligheid in de gaten en zorg voor een deugdelijke constructie! Deze machine weegt zo'n 25 kilo en is voorzien van 3 ophang ogen om de machine aan op te hangen. Ook is de machine vrij te plaatsen op een stevige ondergrond, wel altijd borgen!

 

Schuimmachine Extreem (F630) - Als Schuimdouche op Carnavalswagen

Deze Schuimmachine is groot, groot, en vooral heel groot. Niet alleen qua afmetingen (100cm x 100cm) maar vooral vanwege zijn gigantische output. Dit is de grootste Schuimmachine die je in Europa kunt vinden. Deze Schuimmachine laat het schuim recht naar beneden vallen, in brute hoeveelheden. Als jij voor spektakel en sensatie wilt zorgen ga je deze machine nodig hebben. Zet 'm achterop je wagen voor een cool effect: Als jullie wagen even stopt met rijden, kan je binnen 1 minuut een berg schuim van 2 meter hoog hebben neergelegd achter je versierde wagen!
Deze machine kan weer worden opgehangen dmv 3 ophang ogen (gewicht lege machine 60 kilo), of kan vrij worden geplaatst op de wagen. De machine dient wel altijd geborgd te worden

 

Schuimmachine Schuimkanon (Strong) - Als Kanon op Carnavalswagen

Dit is de Schuimmachine met het gaafste "showeffect". Dit Schuimkanon ziet er ook echt uit als een kanon en dat roept altijd al de nodige reacties op. Omdat het kanon verrijdbaar en bestuurbaar is, kan je het schuim daarheen schieten waar je het wilt hebben. Dit is dus een andere techniek dan de 2 bovenstaande schuimmachines. Hiermee ben je in staat om mensen uit het publiek onder het schuim te spuiten, vooral leuk als je je schoonmoeder ergens ziet staan ;-).

 

 

 

  Wat kost een Schuimkanon voor onze optocht

Een schuimmachine huren is helaas geen goedkope optie. Echter garanderen wij wel dat iedereen over jullie zal praten.
De prijzen van het huren van een schuimmachine zijn sterk afhankelijk van het verbruik van de schuimvloeistof.
Hieronder vind je alvast de prijzen voor de verhuur per machine, incl 1 jerrycan schuimconcentraat. Eventuele extra jerrycans worden apart afgerekend.
Alle prijzen zijn al inclusief btw, exclusief reiskosten!

Prijs Schuimmachine Middel € 350,-
Prijs Schuimmachine Groot  € 400,-
Prijs Schuimmachine Strong € 370,-

Prijs extra schuimvloeistof per Jerrycan € 115,-

Het aantal verbruikte jerrycans is afhankelijk van hoeveel en hoelang je wilt schuimen. Sommige carnavalsverenigingen redden het met hun 1ste jerrycan, terwijl andere verenigingen wel 2 extra jerrycan's wegspuiten. Neem contact met ons op over advies hierover.

whatsapp button