Examenstunt schuimparty

 

Jij bent hier terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een te gekke stunt voordat jullie gaan beginnen aan de examens. Jullie zoeken een stunt waar iedereen nog over napraat als jij straks allang op een andere school zit. Dan moet je stoppen met zoeken, want wij hebben precies wat jullie nodig hebben: De examenstunt schuimparty!

De schuimparty is de trend van het moment. Elk jaar verzorgen wij vanaf maart t/m juni examenstunt schuimparty's op diverse scholen door heel Nederland. Zet jij jouw school ook op de kaart door zo'n coole party te organiseren?


whatsapp button

  Wat is een Schuimparty?

Voor de éen nog iets totaal onbekends, voor de ander bekend van camping, examenstunt of discotheek: De Schuimparty!
Een schuimmachine is overal te plaatsen. Door heel Nederland verzorgen wij schuimparty's op vele schoolpleinen, fietsenhokken en zelfs aula's. Je kan kiezen voor het verrassingseffect: Zorg dat het HELE plein vol ligt met schuim voordat alle leraren op school komen. Je kan er ook voor kiezen om er een dikke party van te maken. Zet er dan een DJ bij, of houd het simpeler en laat ons een geluidsset regelen waar jij je Spotify-lijst op aansluit. Met beide hebben we goede ervaringen.


Tijdens een schuimparty spuiten wij gigantische hoeveelheden schuim over de bezoekers heen. Aan de hand van de verschillende schuimmachines die we gebruiken, kunnen we samen met jullie bepalen welke het meest geschikt is voor jullie examenstunt. Of noem jij het de LSD, de laatste schooldag?
De verschillende schuimmachines staan hieronder verder beschreven.

 

  Werking van onze MBN Schuimmachines 

Om het schuim te produceren wordt er gebruik gemaakt van  een elektropomp die het schuim naar de schuimmachine transporteert.  In principe doet de schuimmachine niets anders dan het schuim vernevelen. Dit gebeurt samen met een reusachtig krachtige blower, die het vernevelde schuim door een gaasdoek "perst".

Een belangrijk punt tijdens een schuimparty is veiligheid. Wij gebruiken alleen gekeurde vloeistof, welke wordt aangemaakt met water. Dat betekend dus o.a. geen irritatie aan ogen en luchtwegen.

Voor de veiligheid in de zaal zijn er ook enkele belangrijke zaken waar je aan moet denken. Stopcontacten moeten bijvoorbeeld worden afgeplakt, en stroomdozen mogen natuurlijk nooit op de grond liggen. Verder is het raadzaam om op zo'n avond GEEN glazen te gebruiken, je ziet ze immers  niet op de grond liggen en dat kan gevaarlijk zijn.

 

  Werking van onze Strong Schuimkanonnen

Het Strong schuimkanon is de makkelijkste te installeren schuimmachine die we hebben. De volledige machine staat op wielen en is hierdoor makkelijk verplaatsbaar. Het aansluiten gaat ook super eenvoudig, want op deze machine hoeft slechts een tuinslang met gardena koppeling te worden geklikt. De machine regelt zelf de mengverhouding water - schuim.
Dit kanon spuit het schuim ongeveer 7-8 meter vooruit. Bij plaatsing buiten altijd rekening houden met de wind: Nooit tegen de wind in spuiten!
 

Verantwoordelijk gebruik SchuimmachinesOns schuim is onschadelijk voor mens, dier en milieu.
Wij maken alleen gebruik van goedgekeurd gecertificeerd schuim. Dit schuim word geproduceerd in Nederland en voldoet dus aan de hoogste veiligheidseisen. Houd hier ook rekening mee bij de keuze waar je een schuimapparaat gaat huren, want wie wilt er nou een leuke avond met schuimparty, en de volgende ochtend wakker worden met branderige ogen? Daar zul je bij ons dus nooit last van hebben. Dit schuim wordt in Nederland geproduceerd. Dat is wel zo fijn, als er vragen zijn over de vloeistof. Van de fabrikant hebben wij een veiligheidscertificaat gekregen. Deze is op aanvraag beschikbaar. Hierin staan alle werkzame bestanddelen die zijn gebruikt om deze vloeistof te produceren. Dat kan soms handig zijn, als instanties hiernaar vragen.

 

Wist je dat....

.....Schuim een isolerende werking heeft, dus als je je in het schuim bevindt zal je het niet koud krijgen
.....Onze schuimmachine zo'n 125.000 liter schuim per minuut produceert

.....De mengverhouding vloeistof op water zo'n 1 op 49 is

.....Je onder het schuim gewoon adem kan halen

 

  Wat kost een Schuimparty

Een schuimparty kan zo gek als je het zelf wilt. Bij de MBN schuimdouches krijg je van ons 1000 liter schuimmix, bij het Strong schuimkanon krijg je 1,5 jerrycan concentraat. Natuurlijk hebben we altijd meerdere reserve jerrycans schuimvloeistof bij ons. In overleg met jou zal deze worden aangebroken, mochten  we daar al aan toekomen. Eén en ander is dus sterk afhankelijk van hoe gek je het hebben wilt. Vanzelfsprekend is het zo dat je voor een grote ruimte veel meer schuim verbruikt dan voor een kleine ruimte. Het verbruik bij een schuimparty in de buitenlucht is ook aanzienlijk hoger dan in een zaal.

whatsapp button

Let op: Voor examenstunt schuimparty's hanteren wij extra lage tarieven. Deze vind je hieronder.

Huur Schuimmachine Middel € 295,-

Huur Schuimmachine Groot € 375,-

Huur Schuimmachine STRONG € 275,-Een schuimparty heeft een duur van ongeveer 45 tot max 60 minuten.
De prijzen zijn exclusief 21% btw.
Bij deze prijzen krijg je 500 liter schuimmix bij de Middel schuimmachine. Bij de Grote schuimmachine zit 750 liter vloeistof. Dat is genoeg voor ongeveer 45 minuten schuimen.We nemen altijd extra vloeistof mee; in overleg kun je dat erbij kopen. (denk bv aan een schuimparty die een uur of langer duurt, of op locaties waar er echt veel schuim is gewenst.