Elke organisatie leunt op meerdere krachten. Dat is bij ons niet veel anders. Tom, Sander, Eeuwe, en anderen,  staan samen al sinds 2003 klaar voor een ieder die iets te vieren heeft.

Wat begon als een feestje bij enkele sportverenigingen in ons dorp, groeide uit tot een volwaardig, landelijk werkende Drive-in Show.  Niets is ons nu meer te gek: Alles kan!

 

In al die tussenliggende jaren zijn we gegroeid tot wat we nu zijn.  Iets wat altijd gelijk is gebleven, is onze onmiskenbare inzet om ervoor te willen zorgen dat jouw feest slaagt. Wat begon als “Hobby”, is nu nog steeds onze Hobby. Wij hebben geen bedrijfspand, geen personeel en dus geen dure kostenposten die we willen terugverdienen via jullie. Onze prijzen lijken daardoor wellicht laag, maar we willen graag een eerlijke partner voor jullie kunnen zijn.  

 

Naast Tom En Sander zijn er nog een aantal namen waarop we kunnen bouwen als we ze nodig hebben: Eeuwe, Dennis, Bas, Wietse, Bauke, Tolga en Tjalling.

Voor  de toekomst hopen we dat we op nog heel veel feesten & partijen uitgenodigd gaan worden. Wij weten in elk geval zeker dat wij voor jullie de juiste partij zijn, dus twijfel niet langer en neem gewoon contact met ons op!