Een goede en ervaren Bruiloft DJ in Drenthe boeken?

 

Verloofd, dat ben je waarschijnlijk al als je deze pagina bezoekt. Gefeliciteerd, want over een niet al te lange periode gaan jij en je partner elkaar het “jawoord” geven: Jullie gaan trouwen! Daar hoort natuurlijk een geschikte Bruiloft DJ bij. Hiervoor zijn jullie bij ons aan het juiste adres, want in de afgelopen jaren hebben onze dj's in Drenthe al diverse bruiloften tot een grandioos feest gebracht. Niks is bij ons onmogelijk, want omdat het jullie bruiloft is zien wij het als dj's als onze taak om met de muziekkeuze een geweldige avond voor iedereen te kunnen creëren.

whatsapp button

 

  Op zoek naar een ervaren DJ voor je Bruiloft in Drenthe?

Als Bruiloft DJ hebben wij intussen al 13 jaar ervaring. Daarom weten wij heel goed wat wel - en wat juist niet werkt op een Bruiloft. Jij bent nu op zoek naar een geschikte, ervaren Bruiloft DJ en daarvoor ben je hier op het juiste adres. Met onze "ikwilfeesten Drive-in Show" zijn we echt al op heel veel plekken geweest. De afgelopen jaren stonden onze Bruiloft DJ's bijvoorbeeld al in Meppel, Assen, Emmen, Hoogeveen en Beilen. 
Wil je misschien liever een band op je trouwfeest dan een DJ, ga daar dan gewoon voor. Uiteindelijk moet je zelf een goed gevoel over je keuze kunnen hebben. Twijfel je nog? Denk dan eens aan de volgende zaken: Onze Bruiloft DJ's zijn zeer flexibel, en kunnen als dat nodig is, een compacte Drive-in Show plaatsen die zo weinig mogelijk ruimte inneemt. Wij kunnen de gehele avond het volume vrij bepalen, wat juist fijn kan zijn aan het begin van je feestavond. Daarnaast spelen onze Bruiloft DJ's heel snel in op de muziek waar jullie gasten op willen dansen. Ook dat is een kwestie van ervaring!

 

  Is er vooraf persoonlijk contact?

Samen met jullie werken wij graag aan de beste invulling van jullie Bruiloft. Wij vinden dat het immers jullie feestavond is, en daaraan passen wij ons simpelweg aan. Hoe we bijvoorbeeld omgaan met de ontvangst van de gasten, wat doen we met stukjes die vrienden , collega's en familie willen opvoeren, wat te doen met verzoeknummers die worden aangevraagd?
Dit zijn stuk voor stuk belangrijke zaken die we prima vooraf kunnen bespreken. Omdat onze Bruiloft DJ's intussen beschikken over jarenlange ervaring (schrik niet, we hebben ondertussen al meer dan 250 Bruiloften van een flink feest voorzien) is het fijn om hierover te kunnen brainstormen. Jullie zijn hiervoor ten alle tijden welkom om langs te komen voor zo'n persoonlijke kennismaking. Wij kiezen er bewust voor om niet naar bruidsparen te rijden, omdat we meer geloven in eerlijke en lagere tarieven. 

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat jullie aan ons laten weten wat jullie graag willen, maar wat nog veel belangrijker is: Laten weten wat jullie absoluut NIET willen. Jullie zouden echt niet het eerste bruidspaar zijn die niet zitten te wachten op polonaises en familiestukjes.
Aan welke muziek hebben jullie leuke herinneringen? Waar houden jullie nu vooral van? Wat doen we met de laatste dans? Allemaal belangrijke wensen die we graag bespreken voor jullie bruiloft. Zelfs het vooraf doorgeven van bepaalde nummers vinden wij geen enkel probleem. Onze Bruiloft DJ's zullen er altijd alles aan doen om de avond zo soepel mogelijk te laten verlopen.

  Kwaliteit en succes

Kwaliteit van onze apparatuur is een van de belangrijkste zaken waar wij invloed op hebben. Onze Bruiloft DJ's zorgen daarom dat ze alleen het beste van het beste meenemen naar jullie trouwfeest in Drenthe. Wij beschikken wij over 2 DB Technologies DVX-12 Speakers, die superzuiver klinken en blijven klinken op zowel hoge als lage volumes. Zij zullen worden aangevuld met een aantal subs om te zorgen voor een prettige geluidsdruk, als het feest daarom vraagt.
Voor afspeelapparatuur kiezen wij voor een Dateq mixer met Pioneer DJ Cdj 2000-spelers. Of het nou om een bruiloft gaat van 50, of 250 gasten: Op onze geluidsinstallatie leveren wij nooit in aan kwaliteit. Dat moet gewoon perfect zijn.
Verder gebruiken onze Bruiloft DJ's op jullie bruiloft een lichtshow van 4 movingheads, 8 ledspots en een Spiegelbol van maar liefst een halve meter doorsnede! Dit alles plaatsen wij op een lichtbrug van 4, 6 of 8 meter breed (afhankelijk van de beschikbare ruimte).

 

Nieuwsgierig geworden? Dat kunnen we ons maar al te goed voorstellen. Via de knop “Neem direct contact op” hieronder kan je ons alles vragen wat je maar wilt. Als je dan meteen vermeld waar in Drenthe jullie het feest gaan houden, kunnen we meteen een scherpe offerte geven. Wij beloven dat we de kosten zo laag mogelijk zullen houden! Ook voor alle andere vragen staan wij je natuurlijk graag te woord.

 

  Kosten van jouw Bruiloft DJ in Drenthe

Een bruiloft kost bij ons vanaf € 454,55 ex btw ( € 550 incl btw) voor een feestavond van ongeveer 4 uren. Voor de reiskostenvergoeding kan je contact met ons opnemen, vermeld dan wel waar het feest plaats zou vinden.

whatsapp button

 

  Extra Toevoegingen:

Sterrenhemel Backdrop € 40,-
Uitgebreide Fotostudio € 225,-
Extra uur vóór 01:00 € 60,-
Extra uur ná 01:00 € 90,-