Een goede en ervaren Bruiloft DJ in Friesland boeken?

 

Verloofd, dat ben je waarschijnlijk al als je deze pagina bezoekt. Gefeliciteerd, want over een niet al te lange periode gaan jij en je partner elkaar het “jawoord” geven: Jullie gaan trouwen! Daar hoort natuurlijk een geschikte Bruiloft DJ bij. Hiervoor zijn jullie bij ons aan het juiste adres, want in de afgelopen jaren hebben onze dj's in onze thuisbasis Friesland al menig trouwfeest tot een grandioos feest gebracht.

whatsapp button

 

  Kies ik voor een Bruiloft DJ of een bandje?

 

Voor deze belangrijkste dag van je leven willen jullie alleen het beste van het beste, toch?
De muziek is vaak één van de laatste knopen die moet worden doorgehakt: Wat gaan we doen, willen we een band? Of toch liever een Bruiloft DJ met Drive-in Show? En waar halen we die dan vandaan? In de afgelopen jaren hebben wij als Bruiloft DJ in Friesland al menig feestje mogen bouwen op diverse huwelijken! Zo waren we de afgelopen jaren onder andere al te vinden in Leeuwarden, Heerenveen, Lemmer, Joure en Sneek!
Een Bruiloft DJ heeft natuurlijk talloze voordelen, want wat doe je in een klein zaaltje met weinig ruimte? Hoe los je dat op met het geluidsvolume, wat bij een band heel moeilijk te minimaliseren is? Wij als Drive-in Show, kunnen zeer snel inspelen op de wensen van het publiek, om nog maar niet te spreken van een repertoire wat tegenwoordig bijna tegen het oneindige aanhangt. 

 

  Invulling van de avond

 

Wij willen, in overleg met jullie, de meest ideale invulling geven aan jullie trouwfeest. Het is tenslotte jullie avond, dus wij passen ons maar al te graag aan. Hoe doen we dat bijvoorbeeld met de binnenkomst van de gasten? Hoe behandelen we de stukjes van familie en vrienden, en hoe gaan we om met de verzoeknummers vanuit het publiek?
Dit zijn allerlei belangrijke zaken die we van tevoren kunnen bespreken, zodat er op de feestavond zelf geen verrassingen meer aan het licht hoeven te komen. Door de jarenlange ervaring van onze Bruiloft DJ's  (ja, we hebben er al zeker minstens 200 gedaan) kunnen we hierover met elkaar van gedachten wisselen. Hiervoor zijn jullie altijd van harte welkom om bij ons langs te komen voor zo'n kennismakingsgesprek. Omdat wij onze tarieven zo laag mogelijk willen houden kiezen we ervoor om bruidsparen bij ons uit te nodigen.

 

Vanzelfsprekend vinden wij het belangrijk dat jullie aan ons laten weten wat jullie wel willen, maar wat wellicht nog veel belangrijker is: Laten weten wat jullie absoluut NIET willen. Jullie zouden echt niet het eerste bruidspaar zijn die niet zitten te wachten op polonaises en familiestukjes.
Aan welke muziek hebben jullie leuke herinneringen? Waar houden jullie nu vooral van? Allemaal belangrijke wensen die we graag meenemen naar jullie bruiloft. Zelfs het vooraf doorgeven van bepaalde nummers vinden wij geen enkel probleem. Onze Bruiloft DJ's zullen er altijd alles aan doen om de avond zo soepel mogelijk te laten verlopen.

  Ervaring, succes en Kwaliteit van onze Bruiloft DJ's

 

Kwaliteit van onze apparatuur is een van de belangrijkste zaken waar wij invloed op hebben. Onze Bruiloft DJ's zorgen daarom dat ze alleen het beste van het beste meenemen naar jullie trouwfeest in Friesland. Sinds 2015 beschikken wij over 2 DB Technologies DVX-12 Speakers, die superzuiver klinken en blijven klinken op zowel hoge als lage volumes. Zij zullen worden aangevuld met een aantal subs om te zorgen voor een prettige geluidsdruk, als het feest daarom vraagt.
Voor afspeelapparatuur kiezen wij voor een Dateq mixer met Pioneer DJ Cd spelers. Of het nou om een bruiloft gaat van 50, of 250 gasten: Op onze geluidsinstallatie leveren wij nooit in aan kwaliteit. Dat moet gewoon perfect zijn.
Verder gebruiken onze Bruiloft DJ's op jullie bruiloft een lichtshow van 4 movingheads, 8 ledspots en een Spiegelbol van maar liefst een halve meter doorsnede! Dit alles plaatsen wij op een lichtbrug van 4, 6 of 8 meter breed (afhankelijk van de beschikbare ruimte).

 

Nieuwsgierig geworden? Dat kunnen we ons maar al te goed voorstellen. Via de knop “Neem direct contact op” hieronder kan je ons alles vragen wat je maar wilt. Als je dan meteen vermeld waar in Overijssel jullie het feest gaan houden, kunnen we meteen een scherpe offerte geven. Wij beloven dat we de kosten zo laag mogelijk zullen houden! Ook voor alle andere vragen staan wij je natuurlijk graag te woord.

 

  Kosten van jouw Bruiloft DJ in Friesland


Een bruiloft kost bij ons vanaf € 454,55 ex btw ( € 550 incl btw) voor een feestavond van ongeveer 4 uren. Voor de reiskostenvergoeding kan je contact met ons opnemen, vermeld dan wel waar het feest plaats zou vinden.

whatsapp button


  Extra Toevoegingen:


Sterrenhemel Backdrop € 40,-
Uitgebreide Fotostudio € 225,-
Extra uur vóór 01:00 € 60,-
Extra uur ná 01:00 € 90,-